Home Contacts


Jag heter Karina och bor med min man Marco, mina 4 barn Camilla, Carolina, Robert, Rickard och Marcos dotter Vanessa. Våra hundar bor (givetvis) tillsammans med oss i huset och deltar i familjelivet. Tillsammans med Marco äger jag Kari-Mar kennel sedan 2005.Varit aktiv i hundklubbar där jag har arrangerat utställningar, hållit i pälsvårdskurser och haft hand om socialträffar och ringträningar.Har också varit handledare för SKKs uppfödarutbildning i ett par tillfällen.År 2012 har jag tagit ledig från klubbarbetet och ägnat min lediga tid åt mina hundar.

Här hittar du oss.


Visa storre karta

Rasen Shih tzu har nu funnits 11 år i mitt liv och började med Kyara som sedan följdes av Lizzie. När man väl har en shih tzu är det svårt att inte skaffa en till. De trivs så bra i en rasfrändes sällskap. Kari-Mars A-kull tog jag på Lizzie i slutet av 2005 och sen har det rullat på.Sommaren 2011 flyttade våran charmtroll Aquiles hem till oss,han kommer från Steadwyn kennel och är (för oss) världens finaste Collie.
 

 

Har under de senaste 10 åren genomgått utbildningar som utställningsarrangör och skks uppfödarutbildning.Utbildningen ar uppdelad i 6 delkurser som behandlar foljande amnen:

Hem