Snygga kevlarjeans för MC

Ändå sedan jag började åka MC för tre år sedan har jag velat ha ett par snygga kevlarjeans för MC åkning. Nu sitter jag bara med där bak när min sambo kör sin MC men jag övningskörde faktiskt två gånger på en större MC för ett par år sedan. Så klart lade jag ner den fort jag började köra och knäckte handbromsen. Det var det. Sedan blev det några åk till på en lätt MC för att jag skulle få chansen att lära mig växla ordentligt innan jag började köra tyngre MC igen. Men det blev aldrig av, vi har så mycket annat vi ska göra varenda kväll och helg.

Kevlarjeans för dam

I början när kevlarjeansen blev populära så fanns dom nästan uteslutande för herr medan kevlarjeans för dam knappt existerade. I alla fall med min kropp så är det omöjligt att försöka beställa på nätet och då går det heller inte att köpa utomlands om man nu skulle hitta något. I Tyskland är det mycket billigare till exempel med MC kläder och MC utrustning men nu har vi inte kunnat dra till Tyskland heller under pandemin. Allt har verkligen stannat av sedan pandemin kom till världen. Det kommer nog aldrig att bli sig likt igen.

MC semester i Sverige

Jag har varit runt lite i olika butiker och provat kevlarjeans och jag tycker det är så himla snygg på andra men när jag själv får på mig ett par så ser det inte klokt ut. Om jag ser ”stor ut” i vanliga fall med mitt allvädersställ så ser jag definitivt ut som en michelin gubbe i kevlarjeans så därför måste jag gå ned 10 kilo innan jag kan köpa några. Då har säkert dom snygga kevlarjeansen gått ur mode och det kommer inte att finnas en enda snygg tjejmodell av kevlarjeans kvar.